Október 4.


Hááát igen…ez a dátum a napokban eléggé elterjedt az interneten. Aki szereti valamennyire is az Apple-t akkor annak van némi fogalma, hogy mi lesz ezen a napon. Esetleg aki nem tudná, annak elmondom!
20110923-021026.jpg

Tehát.. az internetes blogok, köztük az AllThingsD is erre a dátumra tippeli az iPhone legújabb generációjának megjelenését, más néven iPhone 5. Az az igazság, hogy én is nagyon sok idejéig tanakodtam, mind magamban, mind az ismerősömmel. Ha csak logikusan nézzünk is az egészet, akkor ez a dátum egész jónak tűnik, mert először ugye a fejlesztők fognak kapni egy meghívót a konferenciára, ami általában egy héttel az adott esemény előtt van. Szóval, ha minden jól megy akkor jövő hét kedden vagy szerdán megkapják ezeket a meghívókat. Ugye az lenne a legszebb, ha október 5-én jelenne meg az iPhone 5. De ha nem is négy vagy nem is öt, akkor azt elég valószínűnek tartom, hogy a jövő hét után ezt az eseményt le fogják bonyolítani, lehet, hogy pénteken.
Ha ezt a logikát követjük, akkor Magyarországon hivatalosan valamikor November elején fog megjelenni! De mivel a héten bejött az országba a hivatalos Apple bolt online formája, még az is lehetséges, hogy online megvásárolható lesz az új iPhone kártyafüggetlen formába.
A másik nagyon fontos, ami ehhez a témához tartozik az nem más, mint az iOS 5. Ugye ezt a szoftvert, majd valamikor az iPhone megjelenése előtt vagy után letölthetjuk!!! Mivel én fejlesztő vagyok ezért már közel három hónapja tesztelem, illetve használom ezt a kis szoftvert. Erről bővebben a következő cikkben olvashattok majd!

Posted on szeptember 23, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: