Törlik az iTunes Match iCloud fiókjait hétfőn!!


Újabb fejlemények Cupertino-ból. Közeledünk a iOS 5 és az iPhone 5 megjelenéséhez. Mint már írtam az iCloud fiókokat már Szeptember 22-én letörölték és újraindították, most ugyan azt kívánják csinálni az iTunes Match-el is! Aki még nem ismerkedett meg az iTunes Match-el az az alábbi linken megteheti. Tehát az iTunes Mantch egy nagyon jó funkció lesz majd azok számára, akik sokat szoktak zenét hallgatni, mind a gépen, mind iOS készüléken. Én inkább rádiót hallgatok a gépemen, ezért sem akarok kifizetni 25 dollárt ezért a funkcióért, bár meg kell hagyni megérné. Sajnos egyenlőre csak az USA-ben érhető el.
Visszatérve a törlésre. A cég ezt az egész törlést és újraindítást Szeptember 26-án tervezni, valamikor ottani idő szerint 9 és 10 között.

A levélben, amit itt olvashattatok abban azt írták az embereknek, hogy erre az újraindításra már nagy szükség lesz, ahhoz, hogy az iTunes Match, gond nélkül tovább működjön és hogy tovább tudják fejleszteni. De ugye a fő ok az Október elei iOS 5 megjelenés. A cég ügyfélszolgálatosai mindenkit megkértek, hogy ezen a napon mindenki kapcsolja ki az iTunes Match funkciót mind a számítógépen mind az iOS készüléken!!

Posted on szeptember 24, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: