iPhone 5 bemutató Cupertinoban?


Ez a mai nap nagyon durva volt. A suliban folyamatosan nézegettem a híreket és gondolkoztam ma milyen cikket fogok írni, nem volt sok ötletem. DE mostanra úgy felpörögtek az események, hogy kapásból két cikket is fogok írni…mik vannak. Na vágjunk bele!


Ma délután olyan cikkeket olvastam a 9to5Mac oldalán és a CultofMac oldalán, hogy az Október 4.-i iPhone bemutató nem ott lesz bemutatva, ahol eddig. Ugye az őszi bemutatók a Yerba Buena Center-ben szoktak lenni. Mondjuk az is igaz, hogy eddig ezt Steve Jobs intézte. Most viszont már minden megváltozott, reméljük jó irányba. Az Október negyedike az még nincs fixálva, de az már elég valószínű, hogy Tim Cook az Apple központjában, Cupertino-ban fogja bemutatni az új iPhone-t. Ennek bizony számos oka lehet. Az első például, hogy a Yerba Buena Center-t nem akarták úgy lefoglalni, hogy a dátum még nem biztos, sőt ezen a napon lesz is ott egy rendezvény. A másik ok lehet az is, hogy Tim Cook-nak szerettek volna egy olyan helyet, ahol viszonylag otthon érezheti magát és ezért választották a központját az Apple-nek. És azt se feledjük el, hogy amikor a FaceTime be lett mutatva, akkor a WiFi hálózat miatt kicsit akadozott a videótelefonálás és lehet, hogy ezért inkább a saját épületükben maradnak, amiben tudják mire képes az internet, végül is részben ott tesztelik a dolgokat.

Sources close to the company say the demonstration — currently scheduled for Tuesday October 4 — will be held at Apple’s campus in Cupertino, California. Why? That’s not entirely clear. Perhaps the release date was too much of a moving target to risk booking a large space like Yerba Buena Center for the Arts (YBCA), which has hosted a number of big product unveils in the past.

Posted on szeptember 26, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: