Facebook – iOS 5 integráció és iPad app?


Napról napra próbálok érdekesebbnél érdekesebb cikkeket összeszedni, kisebb nagyobb szerencsével. Hát meg kell mondani nem sok van. Mint azt bizonyára mindenki tudja, hogy az iPhone és az iOS 5 körül forog minden. Ezért a mai cikkben is az iOS 5-ről olvashattok egy kis pletykát, ami remélhetőleg igaz lesz. Én nagyon bízok benne!!
Több külföldi blog is írta tegnap este és a ma reggel folyamán, hogy az Október elején véglegesen kiadott iOS 5-ben nem csak Twitter, hanem Facebook integráció is bele lesz építve. Aki már használta az iOS 5 Twitter integrációját az már tudja, hogy miket lehet vele csinálni. A facebookos integrációt is ehhez hasonlóan akarják megcsinálni. Tehát folyamatosan frissíthetjük a helyzetünket, honlapokat, képeket és szöveget posztolhatunk. Nagyon remélem, hogy beleraknák annak ellenére, hogy Zuckerberg nem jön ki valami jól az Apple-el.

A másik Facebook-hoz kapcsolódó hír az, hogy a jövő hét folyamán, amikor bemutatják az iOS 5-őt, a facebook ki fog adni egy hivatalos Facebook app-et iPadre. És egy HTML 5 verziójú honlapot is akarnak kiadni a telefonokra. Ami meg kell hagyni okos döntés lenne a facebook-tól, ráadásul már egy ideje van iPad, de nem voltak hajlandóak csinálni egyet rá. Mondjuk ettől függetlenül vannak olyan programok, amivel tudjuk a facebook-ot használni, tehát én nem vagyok kétségbe esve, hogy mikor jelenik meg, de azért már JÖHETNE :D.

Ki vesz észre valami érdekességet a képen??

Aki nem vette volna észre, itt elolvashatjátok mit írt róla a MacRumors:

Apple has provided Twitter integration into iOS 5 and included a framework to allow them to extend it to account integrations. So, Facebook integration as a system level feature would not be a stretch. These screens closely resemble those of Twitter’s integration and are likely just mock ups (addresses is spelled wrong).

Posted on szeptember 27, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: