iPhone 5 – 16 GB, 32 GB, 64 GB?


Mostanság egyre kevesebb hír van, így napról napra, de szerintem ez negyedikéig így is fog maradni, hiszen a találgatásoknak már részben vége és kész tények elé vagyunk már állítva.
Lehet, hogy ez az utolsó, de még van egy találgatás az iPhone 5 körül. Még hozzá az, hogy milyen tárhelyekkel lehet majd megvenni az Apple új telefonját. Vannak egy páran, akik azt mondják, hogy az iPhone 5-nek lesz egy kisebbik testvére, amit majd 4s-nek fognak hívni. Őszintén én nem látok benne semmit, hogy idén esetleg két iPhone-t mutassanak be, de ha így fog történni, akkor biztos, hogy több méretben fog érkezni. Ha lesz 4s, akkor az valószínű, hogy kapható lesz 8 GB-os méretben és az iPhone 5 lehet, hogy kapható lesz 64 GB-os verzióban. Igazából a 8 GB-nak nem igazán látom értelmet, mert nekem az iPhone 4-em 32 GB -os, ami pont elég, mert vannak rajta sorozatok, zenék, illetve viszonylag sok alkalmazás és még egy kis hely is maradt rajta. Míg az iPad 2 az csak 16 GB-os és azért amikor filmeket rakok rá zenével együtt, akkor épphogy marad rajta egy kis hely. Ezeket az érveket végig gondolva én sosem vennék 8 GB-os telefont.
Mindenesetre jövőhét kedden este hézkor minden kiderül!! Már nagyon várom! És ne feledjétek el, hogy itt a blogon ELŐ KÖZVETÍTÉS LESZ!!!

Posted on szeptember 30, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: