Még mindig…


Hát igen még mindig miről van szó…Hát persze, hogy az iPhone 4S-ről. Újabb hírek a Siri-vel kapcsolatban, amit én nagyon várok, bár nem hinném, hogy meg fogom venni a telefont…
Ezenkívül az Apple kijelentette, hogy körülbelül 1 millió iPhone 4S lett előrendelve, ami azért nagy számnak mondható, ugyanis az Apple a saját belső rekordját is megdöntötte. Az eddigi rekord 600.000 volt az iPhone 4-nél. Szép munka Apple!!!

We are blown away with the incredible customer response to iPhone 4S. The first day pre-orders for iPhone 4S have been the most for any new product that Apple has ever launched and we are thrilled that customers love iPhone 4S as much as we do.

A fenti képen az iPhone 4-et és a 4S-et láthatjátok. És mint kiderül az iPhone 4S-nek az antenna hibája miatt beraktak egy kis vonalacskát, ami miatt az összes gomb eltolodott. Háát igen, lehet minden tokot újragyártani, na sebaj, erre még van pár napjuk a cégeknek.

Illetve most is van egy – két pletyka. Például, hogy az Apple TV is A5-ös chippel fog érkezni (ebben lehet igazság). Illetve, hogy lesz benne Siri funkció :). Figyeljétek meg úgy elfog terjedni, hogy mindenbe ez lesz…

Reklámok

Posted on október 10, 2011, in Apple, Blog. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Itt tudtok hozzászólni a cikkhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: